Technical issues

7 juli, 2015
7 juli, 2015

Jag har haft lite tekniska problem med bloggen vilket gjort det svårt att uppdatera. Men nu är det löst iaf.

Jag barnen och vavvorna är äntligen hos min mamma! Inte helt lätt att flyga ensam med mitt crew.. Men precis som med allt annat i livet. Vill man så kan man! 😉

image

Träningsveckan som gått har varit hård och min axel är rätt sliten IGEN!! Så irriterande att veta att man kan så mycket mer än man klarar av. Veckan som kommer blir däremot lugnare än vanligt eftersom jag har barnen och jag har semester. Jag kommer att köra på så gott det går hemifrån och får väl ”gästträna”  mig genom gymmen i Piteå :)

Passen hemma kommer jag köra viktade med hjälp av barnen.. har ju trots allt cirka 65 kilo att hämta där.

Är så jäkla glad för veckan som var. Jobbat teknik, kört tungt och haft ”lekstuga” i jobbgymmet!

image

Tusen tack till grymmaste kollegorna som utmanar i gymmet!  Blir så himla mycket roligare så!!!

image

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 105 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!