Rutiner och flumm

3 juli, 2015
3 juli, 2015

Vardagen rullar på! Rutinerna med att träna i veckocykler börjar bli till vana. Veckorna jag inte har barnen kör jag på med dubbelpass 2-3 gånger i veckan. Och vi snackar då styrketräning.. INGEN cardio alls! Veckorna jag har barnen kör jag färre pass (5-6 i veckan) och färre reps men lyfter tyngre. Dessutom käkar jag på enligt plan. Jag väger inte min mat men ligger i genomsnitt någonstans mellan 2500 och 3500 kalorier per dag. Jag ligger på överskott och jag känner av det.. för något år sedan trodde jag ALDRIG att jag skulle säga att jag är trött på att äta så mycket!!!!! Det var snarare en dröm jag hade att kunna äta  en MASSA mat utan att svälla upp som en ballong! :)

Vikten står nu stilla och det verkar omöjligt att komma över 57 kg. Däremot har i princip alla byxor jag äger börjat bli för små och jag har fått gå upp i storlek då jag handlar toppar, är ALLDELES för bred över rygg, bröst och vingarna för att passa i XS som jag oftast hade förr. Har till och med fått gå upp till strl 38 på nåt plagg!!

Jag ska erkänna att det ÄR lite läskigt för då jag ser mig själv i spegeln så känner jag ibland inte igen mig själv!!! I mitt huvud är jag fortfarande liten och späd utan former… hehe..

image

Kvällspass på SATS igår!

image

Från en sak till något helt annat.. såg ett ordspråk häromdagen som verkligen fastnade.. ”People are in your life for a reason, a season or a lifetime”. Tänk på människorna i din omgivning med dem orden i ditt huvud och du kommer se saker så mycket klarare! Jag gör det iaf! 😉 Okej, nu är det färdigflummat för ikväll! Sov sött!

image

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 173 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!