Linda 3 i 1

26 juni, 2015
26 juni, 2015

I måndags äntligen så blev det min vecka med barnen!!!! Förra veckan var saknaden stor! De är så knasiga och de får mig alltid att skratta.. Om jag tänker på hur slut jag är efter en dag med dem så är ändå enda känslan som infinner sig då jag lagt dem total eufori och en längtan till att de ska vakna igen..!

Veckan har varit lite strulig och jag fick frångå mina vanliga rutiner eftersom att minstingen varit sjuk så jag har vabbat. Blev ett rumppass hemma i onsdags och en extra vilodag denna vecka på torsdagen. Körde rumpa med hjälp av en stol och ett gummiband… OMG!!! Vilken träningsverk jag fick! Så det GÅR att få till det hemma med minimal tid 😉

image

Har inte riktigt blivit några träningsbilder i veckan.. men man kan ju säga att jag är som ett kinderägg. 3 i 1 ☺ Då har vi ju Gym-Linda som ni är vana att se mig, sen har vi Hemma-Linda ovan och Jobb-Linda nedan.

image

Idag var jag iallafall tillbaka på jobbet och det var lika roligt som vanligt! Det är oförskämt att tycka om jobbet så mycket som jag gör… hihi.. jag har tur! Glad att jag har så bra kollegor och bra människor runt i kring mig. Träning på lunchen, blev axlar och triceps, bra pump och ett riktigt svettigt pass! Kör med både maltodextrin och BCAA (aminosyror dvs) till träningen och jag KÄNNER att träningen blir bättre, inte bara en mental skjuts och ökat fokus som PWO (koffein, beta-alanin m.m.) bidrar med utan jag verkligen känner att kroppen får bränsle, känner mig starkare och orkar mer!

Nu håller jag tummarna för att vi får sol och värme så att jag och barnen kan hänga på playan i helgen! Det är ju ändå juli snart ☺

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 193 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!