Ställde in midsommar

21 juni, 2015
21 juni, 2015

Japp, jag gjorde det, jag ställde in midsommarafton!

För det första så hade jag inte barnen och för det andra så glömde jag att beställa sol. Regnigt och grått var det så jag ställde in årsta havsbad till fördel för jobbgymmet! Gick ut med några kompisar på kvällen så jag var inte helt koko hela midsommarafton.. 😉

image

Helt själv i gymmet så jag passade på att testa lite nya övningar.. så kul att experimentera och leka lite för att lära sig mer om vad som funkar och inte, dessutom kan jag maxa musiken så att träningen blir top notch!

image

Herregud vad jag har ätit i helgen!!! Vilodag och grill i lördags och partade dessutom till det med godis, nötter och cheddar popcorn, rullade hem och var sååå mätt att jag inte fick i mig min casein-smoothie innan läggdags, tog istället BCAA som är lite ”lättare” att få i sig! Sen blev det hamburgerlunch söndag och gomiddag på kvällen efter träning på SATS medis.

Jag känner mig i fin form för att bulka, och jag har inte allt för mycket att skala av i höst vilket känns extremt bra! Jag äter MYCKET men försöker att göra hälsosamma val så ofta jag kan, busar till det med godis eller glass lite då och då för att upprätthålla ”balans” i livet. Man måste ju ha kul och njuta av resans gång också! ☺

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 248 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!