När problemen tappar nyans

18 juni, 2015
18 juni, 2015

Resonerat MYCKET med mig själv i veckan. I och med att jag sitter mitt i en pågående separation. En skilsmässa som inte alls är snabb och enkel, där saker går fruktansvärt långsamt framåt på grund av att betänketiden som egentligen är tillägnad barnen, används emot mig. Just nu har jag egentligen så många problem som borde tynga mig, jag borde inte må bra. Men håll i er, jag MÅR BRA!!! Jag hade modet att lämnade en situation jag vare sig mådde bra eller var lycklig i. Det är så skönt att ha känslan att inget och ingen kan hålla mig tillbaka längre. Att alla de problem jag har helt har tappat nyans, dem känns inte ens som problem längre, jag låter dem inte krypa under skinnet på mig, för just nu så är det saker som jag ändå inte kan påverka. Och varför ska jag då låta problemen definiera mig?

image

Träningen går bra. Den går super skulle jag nog till och med säga. ☺ Jag HAR krämpor lite här och där… men jag lyssnar på kroppen och försöker köra smart. Denna vecka kör jag lättare och fler repetitioner, baksidor och rumpa igår och jag fick galet bra kontakt!

image

image

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 153 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!