Teamträff

15 juni, 2015
15 juni, 2015

I lördags var jag ju på Actic i Linköping på teamträff. Det var så roligt och så otroligt lärorikt! Träffen hölls av Zenna Gustavsson, en grym bikini athlet, som för övrigt vann bikinifitness på fitnessgalan då jag var där och kollade! ☺ Vi snackade mycket om den kommande dieten och jag insåg att jag måste skaffa mig en coach illa kvickt. Det här med diet inför tävling är inte lätt.. Jag har dock en bra känsla kring detta och jag tror att bitarna faller på plats inom kort! 

Vi körde också posering och klackteknik. Zennas tips gjorde underverk och det var så häftig känsla att känna att man kommer in och går som en steloprererad man i klackar till att glida runt kvinnligt och mer självsäkert på 10 cm klackar. Känner mig inte alls lika nervös inför att gå upp på scen nu! Poseringen är svår men jag har en bra känsla även då det kommer till den, fick med mig massa bra tips från Sarah Jelving!!

image

Kul att lära känna tjejer från teamet! Vi fick också med oss en goodiebag från bästa MM Sports! Bland annat en påse av deras chokladdragerade mandlar… sååå himla goda! Drog i mig hela påsen på bussen på vägen hem! 😉

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 228 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!