Tung vecka på fler plan än 1

13 juni, 2015
13 juni, 2015

Snart framme i Linköping. Första teamträffen för min del och jag känner på mig att vi kommer få en kanondag!
 

image

Annars har jag haft en TUNG träningsvecka. Motivationen och träningsglädjen bara finns där eftersom att jag ÄLSKAR det jag gör, däremot har jag kännt mig otroligt svag och min kropp smärtar lite här och där.

Idag blir det ”vila”.. ingen styrketräning iallafall, däremot posering och klackteknik med teamet. Jag funderar också på att lägga in en extra vilodag imorgon söndag så att jag förhoppningsvis kommer tillbaka piggare och frächare på måndag. Jag känner min kropp bättre än någonsin och vet att det jag är sämst på är att låta kroppen vila då den skriker om det.

image

Och som att det inte räckt med att kroppen kännts finito så har jag också haft en röst i mitt huvud som försökt intala mig att mina mål är omöjliga. Att jag inte klarar av detta, att jag har för kort om tid, att de muskler jag packat på mig inte kommer räcka någon vart i bodyfitness. Att kroppen inte svarar på träningen, att det står still och det inte händer nåt med fysiken. Sen mal tankar om att kroppen inte kommer svara bra på diet.

Jaaa, jag försöker i princip att övertala mig själv att kasta in handduken innan jag ens börjat. 😛 Galet!!! Någonstans tror jag det kommer från en stark rädsla att misslyckas. Jag vägrar lyssna på den rösten, jag tänker fortsätta kämpa och jag ska framåt! Om jag ramlar tänker jag resa mig igen, om jag misslyckas har jag vågat, och om jag vågat har jag vunnit oavsett hur det går.

Kör hårt, tillsammans ska vi ta oss i mål! 😉

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 150 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!