Kolhydratboostad 158 cm och 57 kg

8 juni, 2015
8 juni, 2015

Igår var första gången som vågen visade 57 kg. Visst, det var på eftermiddagen och med lite kläder på, men ändå!! Sakta sakta uppåt! ☺ OCH känner mig ändå rätt hård och ser dessutom skymten av delning i lår och axlar. Tanken är att jag ska upp till åtminstone 58 innan dietstart i augusti. Det bästa av allt, godissuget är lika med noll!!! Just nu äter jag det mesta. Visst,  jag försöker välja nyttigt men jag är inte hysterisk! Äter mycket av både protein OCH kolhydrater. Fettet tänker jag inte alls mycket på. Dricker mellanmjölk, äter ost, äter gulan i alla ägg, osv.

image

Känns bra att jag äter väldigt fritt nu så att kroppen förhoppningsvis svarar bra på diet sen.

image

Jag har verkligen kännt skillnad på kroppen senaste månaden. Känner att mitt beslut att kraftigt öka kolhydratintaget verkligen ger gains!!! Så hemskt att vi lever i en värld med kolhydratskräck!! Jag har nog också tillhört skaran som varit hjärntvättad till att tro att kolhydrater är djävulen själv. Jag hade ALDRIG kunnat tro att jag skulle ta kolhydrattillskott till träning, men nu gör jag det och jag känner att jag orkar betydligt mer och får bättre kontakt med musklerna! Använder Body Science, Malto som går att köpa på MM Sports.

image

Jag har lovat en kompis att skriva lite mer om vilken disciplin jag ska köra och berätta lite mer om hur en tävling går till, kommer så småningom! Jag lovar Anna!

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 302 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!