Just do it..

4 juni, 2015
4 juni, 2015

Uppe med tuppen för att riva av dagen med ett benpass! Körde uppvärmning och sedan 5 set 10×60 kg. Körde också massa oviktat, lungewalk med mera! Riktigt bra kontakt i både ben och rumpa.

Övar ju också posering så fort jag får möjlighet, dvs. så fort jag har tillgång till spegel, alla som känner mig vet att jag inte drar mig för att flexa.. 😉 Poseringen ser jag som det svåraste momentet i hela den här resan!!

image

Nästa helg blir det teamträff i Linköping där bland annat posering står på schemat. Ska bli sjukt kul! Tjejträff denna gång och jag ser verkligen fram emot att träffa brudarna i teamet.

Idag blev det dubbelpass så jag brände också av lite axlar och vader på lunchen. Riktigt nöjd att jag håller mig till planen trots att jag haft en tung vecka då jag kännt mig konstant trött från morgon till kväll!

Detta är ju anledningen till varför det är så viktigt att ha en plan. Jag har satt ett mål, lagt en plan, och då kan inga ursäkter i världen komma mellan! Så till er alla, vad ni än vill ta er för, sätt upp mål och sätt er ner och planera vad du ska göra för att nå dit. Med vilja och en plan så är halva jobbet redan gjort!!!!

Gör det du älskar, älska det du gör!!!

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 124 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!