Yesss! Nu går det undan!!

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Jaaaa!!!! I veckan blev det klart :) Har nu blivit med i MM Sports Team och kommer att tävla för dem! Satsar på att bygga hela sommaren och hösten för att göra premiär till luciapokalen och decembercupen.

image

Det känns otroligt roligt och jag är supertaggad!… Men det är jag ju i och för sig nästan alltid! Har ju fått höra att det är en av mina starka sidor, att det krävs så små grejjer i gymmet, (och i livet) för att jag ska bli euforisk och superpeppad, hahaha… det stämmer nog!

Samtidigt som allt känns motiverande, spännande och kul så är jag också skitskraj! Det är läskigt och överväldigande, och det finns stunder då jag tvivlar på mig själv och undrar vad jag håller på med!! Stunder då jag försöker intala mig själv att jag inte kan och att jag inte klarar av det här.

Varför gör vi så mot oss själva!??

Varför sätter vi begränsningar på våra egna förmågor? Drömmar kan gå i uppfyllelse! Det jag insett mycket senaste året är att det som kännetecknar framgång är just det att framgångsrika människor inte begränsar sig själva, de tror på sig själva. De vågar tro på galna idéer och att allt är möjligt! OCH, trots att man inte alltid ser det så sliter de arslet av sig. Det handlar inte om tur utan det handlar om hur man investerar och förvaltar de möjligheter som dyker upp.

image

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 59 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!