Exhausted..

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Baksidor och rumpa i torsdags med mycket fokus på deadlifts. Trots att jag känt mig hängig tidigare i veckan så fick jag till ett sjujäkla pass. Jag är helt övertygad om att jag blivit dundersjuk om jag inte kört på med träningen och ätit mina vitaminer! 😉

Har tidigare varit uppe och kännt på 80 kg i deadlifts men då har jag inte riktigt orkat hålla tekniken, därför har jag jobbat mycket teknik och andning på sistone och kört på 60-70 kg. Och WOW! Det har hjälpt :) kändes riktigt stabilt 5×5 på 80 så nu ska det lastas på mer då småningom!! Jag väger 54-55 så det är helt okej, nästan 150% av kroppsvikten  :)

Mitt grepp har utvecklats nåt enormt sedan jag började lyfta på riktigt men använder oftast remmar då jag är uppe och lyfter mot mina gränser. Detta för att slippa känna att det glider och att istället kunna lägga fokus på hållning!

image

Valborg och långhelg! Hade inte kunnat komma mer passande för jag är trött, helt slutkörd… EXHAUSTED! Kombinationen småsjuk tidigare i veckan och dunderbenpass torsdag tog musten ur mig.

Planerad vila idag lördag så jag gick ett axelpass igår medan barnen höll hus i lekrummet. Min högra axel är fortfarande trött, var taggad på att lasta på men fick lugna ner mig då kroppen och axeln faktiskt sa ifrån!

Jag och minstingen slocknade på soffan då vi kom hem. Jag som typ ALDRIG sover siesta! Har fått för mig att livet är för kort för att sova på dagarna!

Vilodag idag och jag sitter fortfarande i soffan med myskläderna på, inte ofta det händer! Men är man slut så är man, tillåter mig själv att vila ordentligt så är jag tillbaka starkare och mer peppad till veckan!

image

Jag vill verkligen köra ett pass imorgon men jag överväger att ge mig själv order att vila. Vila och återhämtning är en minst lika viktig komponent som träningen och kosten är.

image

Jag har så mycket tankar i mitt huvud just nu! Posering, kost, bikini, skor, spraytan… med mera!

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 88 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!