Kan jag kan du!!!

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Morning,

Jag har ju 1 timme på tåg på morgonen  och idag kollade jag på lite bilder i mobilen.

Vänster är februari mars 2015 och höger är från januari februari 2014 tror jag. Det jag vill säga är att allt går om man vill. Men ingenting händer över natten. Vill man göra en varaktig förändring finns INGA genvägar! Finns inget magiskt piller, inga dieter, inga bli fit på 7 minuter om dagen. SORRY, men det är sant!

image

Jag ville ha en hållbar förändring! Jag ville göra upp med mig själv, bli kompis med min kropp och låta kroppen jobba för mig istället för emot mig. Jag ville bli hälsosam och bli av med mitt sockerberoende. Trots att det aldrig synts på mig så har ju under så många år ätit ENORMA mängder godis. Sen har jag kompenserat det med att äta väldigt dåligt i övrigt, fanns en period då jag åt chokladkaka och kaffe till frukost, WTF!

Jag kan bli lite ledsen då folk tror att jag har det genetiskt. ”Att se ut så efter 3 barn, vilken tur du har”. Att jag har lättare för mig än andra i gymmet. Faktum är att jag sliter som ett djur för att nå mina mål.

Det jag vill säga är att det GÅR!!! Vad du än vill göra i livet så är det möjligt! Man måste bara bestämma sig för vad man vill, vad som är viktigt, vad som får en att må bra. Sätt upp mål, prioritera, välj väg och jobba arslet av dig!

Whooot whoot, måndag! Go get them tiger!

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 78 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!