I orkanens öga

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Alltså jag har haft en så stört bra dag! Egentligen har det inte hänt nåt speciellt, är bara så tacksam för alla bra människor jag omges av.

En separation är aldrig lätt och livet är jäkligt stökigt just nu, på så många sätt, ändå mår jag så bra! Jag känner harmoni och jag är liksom förälskad i livet. Känns som att jag befinner mig i orkanens öga, som att jag sitter där skyddad och alstrar energi…

Rygg idag och det är ju sååå kul!

image

Eftersom jag  har dunderträningsverk från benpasset i måndags så ligger jag redan nu i sängen och laddar mentalt inför morgondagens benpass. Deadlifts och rumpa!!

image

Eftersom även sonen hittat användning för min växande rumpa, så är det klart vi ska jobba ännu mer på den!! (han använder den som boxningssäck, haha 😉 )

Inte min cykel.. tyvärr! För den är riktigt fin och ser supersnabb ut! Tillhör min pappa som rev av 9 mil idag bara sådär, imponerande, vilken grym pappa jag har!

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 214 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!