Varför? Varför inte?

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Ju mer jag tränar och ju mer hängiven jag är ju mer frågor får jag också. Varför tränar du så mycket? Varför ska du bygga mer? Varför ska du gå upp i vikt? Varför vill du tävla?

image

Jag har inga bra svar förutom att jag gör det som gör mig lycklig! Att sen sätta mål och att tävla är liksom bara lite extra krydda på något jag älskar att  göra! Och eftersom att jag vet hur bra man KAN må och hur roligt det är att lyfta tungt så fattar jag inte varför inte fler gör det!!

Bröst, framsida axlar och triceps idag på lunchen. Jag ÄLSKAR att få pump i triceps… blir liksom uppblåst, lite skön ”bära runt” på kassaskåp stil, hihi!!

Övade också lite posering framför spegeln idag. :) Känns stelt, ovant och lite konstigt.. men i november ska det sitta!!!!

image

Okej, natti natti!!

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 86 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!