MM Sports Athlete

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Hämtat ut paket med mina teamkläder från MM Sports! Sjukt skön hoodie och riktigt fin kvalité på kläderna.

image

image

Börjar kännas att det här är på riktigt nu. Samtidigt som mitt beslut att göra en satsning börjar sjunka in så har också nedräkningen börjat!

Jag har lite mer än 3 månader på mig att bygga muskelmassa, har ökat kolhydratintaget senaste 2 veckorna och hoppas att kroppen ska svara på det ganska snabbt! Sedan väntar 3 månader diet varav 2 månader, och framförallt sista månaden kommer bli strikt. Planerar att lägga om innehållet i kosten snarare än att dra ner mängden mat.

Söndagsträning på SATS medis.

Benböj 3×3 på 70 kg, fortsatte sedan med mer explosiva set på 60 kg 5×5. Lyfte av och körde sumo böj på 40 kg med 3 sekunders paus i bottenläget. Sittande benpress, lungewalk med mera! Avslutade sedan med lite magträning.. den muskelgrupp jag gillar allra minst att träna! Tur att benböj och marklyft är bland de effektivaste övningarna för att aktivera core muskulaturen! 😉

image

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 355 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!