Galet kul helg!

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Den här helgen har varit en dundersuccé! 

Fredag kväll efter jobbet gick jag och fick fransarna fixade… igen! Visst det kostar men det är såååå värt det! Inget smink på morgonen och ännu bättre inget tvätta bort smink på kvällen! Plus att man vaknar och ser ut som en riktig donna! 😉

image

Kvällsträning på SATS medis, eftersom det var mitt andra pass för dagen så blev det mycket biceps och liiite rygg! OCH wooow vilket pump jag fick i biceps!! Måste lägga in lite fler biceps pass sådär, kvällspass på Linda veckorna :) På så sätt slipper jag stressa mig igenom de små muskelgrupperna på lunchträningen.

Lördag var det dags! Fitnessgalan i globen, fick biljetter av mamma och syrrorna då jag fyllde år så jag har laddat och laddat!! Inplanerad vilodag dessutom.

Handlade tights, lite smått och gott, minglade och fick chansen att se team-medlemmar ta hem 1:a platser på nordic grand prix :) Sprang på inspirerande snyggingen Hanna Öberg som jag följer på Instagram! ”Hängde” med några fighters och träffade på athleter från teamet. 

image

Sjukt nöjd och tacksam för lördagen! Var rädd att jag skulle bli avskräckt av att se alla tävlande på scen men tvärtom blev jag ännu mer taggad!

Och som att lördagen inte var nog bra! Träffade på kvällen upp en vän som var ute med några tjejkompisar, wow vilka brudar! Hade en kanonkväll, så tack tjejer för det!!

image

Dricker sällan och när jag gör det så är det måttligt! Jag avskyr känslan i kroppen dagen efter, samt det faktum att man går miste om värdefull tid för att man är trött och hängig!

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 147 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!