Navelbråck och sexpack

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Mammavecka i veckan och lediga igår. Körde ett OVIKTAT pass hemma, det var länge sen!!! Men det var nice att känna hur långt jag verkligen kommit! Det var ju så allting började för 1,5 år sedan.

Harmonstinn och nyförlöst efter mitt 3:e barn bestämde jag mig för att en gång för alla bli stark och hälsosam, göra upp med mig själv. Då visste jag inte det jag vet nu, vilken otrolig styrka jag satt på. Vilka otroliga resurser vi alla sitter på.

Jag är genuint lycklig, på alla sätt, på flera plan, på olika nivåer, eftersom att jag liksom hade gett upp hoppet om att få känna harmoni och lagt mitt eget bestämmande i någon annans händer så känns det nu som att jag fått en andra chans! Jag ÄLSKAR styrketräning och jag är mitt inne i min första tävlingssatsning. Det hänger på mig, det är jag, bara jag och ingen annan.

MEN!!! Precis som alla, har jag också mina dagar då allt inte känns toppen, men det är okej.. det är då man får stanna av lite och reflektera.

En lite jobbig grej just nu är mitt navelbråck som jag fick under min sista graviditet… Jag har varit hos 2 läkare, första sa att det var något, andra sa att det var svårbedömt så jag fick ny remiss, jag har gjort ultraljud, skiktröntgen.. och jag får tillbaka att det inte visar något! Jag själv känner tydligt att det är ”trasigt” i bukväggen vid naveln och att det liksom ”kommer ut” vävnad som jag måste trycka tillbaka typ 60 gånger per dag! Jag känner att jag måste ta ett nytt grepp om detta nu så att jag kan bli kvitt de här problemen. Samtidigt skulle en operation komma ivägen lite för min satsning vilket gör att jag nu går och drar på det…  

Sen om jag inte gör något åt det så undrar jag hur mycket det kommer synas sen då jag ska ner rejält i fettprocent i höst och tvättbrädan ska fram. Jag vet ju att sexpacket finns där. Trots ökat kolhydratintag så ser man skymten av dem!!

image

Sedan 2 veckor tillbaka går jag all in och ökar på kolhydratintaget för att kunna bygga mer massa. Jag trodde jag skulle bli ”mjukare” på bara några dagar.. MEN icke! Än så länge känner jag mig faktiskt hårdare istället!!

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 3 016 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!