Nytt personbästa!

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Förra veckan försökte jag mig på 90 kg i marklyft. Jag fick inte upp den!! Första  försöket var bäst, försökte 1 gång till men det kändes liksom ännu tyngre andra försöket.

Igår körde jag ben igen, först lite benböj på 60 kg. Sen mark, började på 60 och det kändes hur lätt som helst! Gick upp till 70 sen 80 och fortfarande kändes det relativt lätt! Jag hade egentligen planerat att köra ett lite lättare pass med fler repetitioner men jag kände att jag hade mer i mig.. Lastade på till 90 och BAAAAAAM!! Jag fixade det!!! Jag fick inte bara upp stången utan jag kände att tekniken satt också! Försökte sen igen efter lite vila men då hade jag krämat ut allt som fanns i kroppen så det var bara ge upp fler set på 90 och köra vidare på mitt ”ska köra lättare och fler reps pass”. Gick och flinade för mig själv resten av passet!!

image

Willpower, key to sucess!!! Ge inte upp bara för att det inte går som du vill på en gång, kämpa på, kör hårt, du är så mycket starkare än du tror!

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 117 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!