Me myself and I

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Okej, Lindavecka med fokus att lägga in en högre växel! Jag har ju i princip bara tränat på lunchen i veckorna plus ett långpass söndagar. Eftersom jag har mycket begränsat med tid på lunchen så är mina pass alltid suuuperintensiva. 3 minuter i gymmet och svetten pärlas. Om det vore en tävling och den som svettas mest vinner så skulle jag vinna alla gånger om! Jag har ju senaste två veckorna ökat på mitt kolhydratintag. Min tanke är att bygga så mycket jag bara kan fram till augusti september innan dietstart. Vågen smyger sakta sakta uppåt!! Då jag var smal utan en enda muskel på kroppen vägde jag mellan 45 och 48 kg. Idag närmar sig vågen 56 kg. Fatta 10 KG!!!! Bara för detta så måste jag ju lägga upp bild på mig utan muskler… 😉

image

Körde rygg igår och eftersom att jag fortfarande har känningar i min högra axel så kan jag inte köra chins.. Blir istället massa variationer i cablecrossen!

Körde även hantelrodd. Och rodd med skivstång.

image

Eftersom mina pass är rätt korta kommer jag på Lindaveckorna börja lägga in mellan 2 och 4 korta kvällspass där jag kör lite mer fokus på vader, biceps, triceps och mage. Därav körde jag biceps måndag kväll.

image

Rygg på dagen och biceps på kvällen!

image

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 178 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!