Tröttis

21 maj, 2015
21 maj, 2015

Axlar till lunch och mage och triceps till middag. Det var min dag igår!

Eftersom att jag ”bara” har ont i framsida axel nu så kändes det faktiskt  riktigt bra att  kunna  köra på med axlarna. Undviker övningar som  tar på framsidan och vilar helt från bröst nu minst 1 vecka så får vi se vad det har för effekt.

image

Har haft långa dagar på jobbet så jag är trött.. jag har så svårt att komma i säng i bra tid då jag kommer hem sent och är uppe i varv. Blir lite arg på mig själv då det blir runt 5.5 till 6 timmars sömn bara. Jag är ju sååå medveten om hur viktig sömnen är för muskelutvecklingen.

image

Idag vankades det ben! Körde ett väldigt blandat pass med allt från oviktat till riktigt tungt, rumpan och hammisarna  fick sig också lite kärlek i cablecrossen 😉

Ögonen är tunga, ligger i sängen och skriver och höll precis på tappa telefonen i fejjan :) dags att släcka  så får jag mer än 6 timmars sömn!

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 88 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!