Rygg

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Så kul att köra rygg! Jag har kämpat på med ryggen på sistone. Chins idag och det var tuuuungt! Har ju legat lite lågt med chinsen 3-4 veckor nu då min nacke varit öm så jag kände mig svag idag… Dessutom har jag ju lagt på mig 4 kg vilket nog gör dem tyngre också.. men det är bara mata på så är jag snart tillbaka och förbi min tidigare form :) Kör en massa variationer i cablecrossen också!! Börjar bli rätt bred 😉

image

image

Längtar redan till frukosten! Blir en smoothie som är helt underbart god… som att dricka chokladbollar!!

– 1 banan
– 1dl fiberhavregryn
– 1 dl protein isolat chokladsmak
– 2-3 dl lättmjölk

Kör i en mixer och drick, väldigt  mättande, jag lovar!!

Natti natti!

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 65 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!