Ensam i gymmet

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Kom till gymmet idag och det var TOMT! Hade tänkt att göra ett snabbt pass på 1 timme eftersom det var så fint väder ute… slutade med att jag var i gymmet 3!!! timmar :)

image

Det bästa då det är tomt är att man kan testa massa nya övningar.. och att man kan passa på att göra massa variationer aka ”konstiga övningar” i maskiner som används för nåt heeelt annat egentligen!

Körde baksidorna och rumpa idag och fick så galet bra pump i rumpan, gjorde liten twist på en annars vanlig rumpövning i cablecrossen!

image

Avslutade med en galet bra magövningar där jag spänner fast fötterna i cablecrossen, lägger mig på rygg på en yogaboll och drar benen mot mig. Blir liksom en viktad omvänd crunch med balansmoment.. 😉 måste nog lägga upp bilder eller video så ni får se!

image

Imorgon hämtar jag barnen!!! Äntligen!!

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 188 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!