Musarm!!

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Efter att ha tagit det lugnt på de lättare vikterna i lite mer än 2 veckor och inte känna att axeln blivit bättre slog det mig!!!! MUSARM!!!!! Fasiken, jag har ju fått musarm, kontorsråtta som jag är.. :)

Har snackat med chefen så kommer bli en mousetrapper framöver för att skona axeln. Har försökt haverera musen med vänsterarmen i veckan och det är ju lättare sagt än gjort! MEN!! Axeln är bättre och det är allt som räknas 😄 ÄNTLIGEN kan jag lasta tyngre. Som jag saknat att utmana mig själv! Jag har därför lastat på riktigt tungt hela veckan, genom alla kroppsdelar, så jag är riktigt slut i kroppen. Och jisses vilket axelpass i fredags!!

image

Välbehövlig vilodag idag! Lite shopping, fixat mina fransar, middag med en kär vän. Promenerat en massa och jag inser hur tur jag har som bor i Stockholm..

Imorgon tillbaka i gymmet. Längtar redan! Börjat planera för benpass, fokus på baksidor och rumpan.

Just det, aw igår ☺ riktigt bra och trevligt sällskap! Hade lite jobbigt att hitta vad jag skulle ha på mig. Grabbarna körde ju all in på kostym så nåt dressat skulle det vara. Var lättare att hitta blusar och tröjor förr då jag var smalare. Är ju rätt mycket bredare nu så jag får ju gå upp i storlek också.. jobbigast med att vara vältränad…. ju mindre kläder man har på sig ju snyggare blir man… hahaha 😉

image

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 85 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!