Så lite kan göra så mycket.

20 maj, 2015
20 maj, 2015

Kör ben och rumpa varannat pass, mycket för att jag vill bygga nedtill men också för att benböj är en av de bästa övningarna för en stark bål. Sen är jag  ansträngd i nacken/axlarna och får då vila överkroppen varannan dag.

Körde benböj, gick heeeela vägen ner på 65 kg. Kände själv att jag tappade lite i svanken och hållningen på uppvägen sista repsen. Då hör jag M säga ”skit bra!! Tappa inte, lyft blicken”.. det gjorde verkligen HELA skillnaden!!!! Tänk att en sån liten grej kan göra sååå mycket!!!!  Är nu pepp på köra ben igen för att finslipa ytterligare på tekniken.. :) Tack för peppen!!!!

För att vi kvinnor ska bli tonade är det superviktigt att träna de stora muskelgrupperna, vi har mycket lägre testosteronhalter än män vilket gör det svårare för oss att bygga muskler och i princip omöjligt att bli ”för stora” på naturlig väg. Då vi tränar, ben och rumpa frigörs extra mycket muskelbyggande hormon som hjälper muskelutvecklingen i hela kroppen.

På tal om att bli ”för stor” så har jag börjat få frågor om ”hur stor jag vill bli egentligen?” Och kommentarer att ”det räcker nu, det får inte bli mer nu!”

YESSSS, gaiiiiiins!!!!! Tänker jag för mig själv :) jag bryr mig verkligen inte om vad andra tycker!

image

Jag vet vad jag vill och jag har lärt känna min kropp på en helt ny nivå, det är helt otroligt  vilken kapacitet  vi alla sitter på! Vi klarar sååå mycket mer än vad vi tror, de gånger jag blivit puschad att ta tyngre, köra hårdare och jag KLARAT det, finns inget mer tillfredsställande!

Jag är nu frisk, stark, hälsosam, jag älskar min kropp. Hade ätstörningar i tonåren, blev ”frisk” men tankar har ändå förföljt mig in i vuxenlivet. Tankar jag nu är helt kvitt från! Finns inget sexigare än en stark, välsvarvad  kvinna ju!!! 😉

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 140 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!