Äntligen på gång…igen

19 april, 2015
19 april, 2015

Efter en veckas ofrivilligt uppehåll i träningen fick jag igår, äntligen, träna. Jag har inte varit sjuk men det har bara varit en fullbokad vecka med sådant jag inte kan påverka… Apt, föräldramöte och andra möte…galet att allt kan hopa sig i en och samma vecka… Men nu så… Förra helgen var det Sweden Grand Prix i Malmö och då jobbade jag och mannen i Mmsports monter. En hel helg fullproppad med inspiration… Inte baraimage genom att få se alla atleter men även genom alla nya människor jag lärde känna under helgen! Tack alla! Och så klart alla som kom och pratade och handlade i montern!

Igår blev det ett lätt benpass. Och hjälp vad det lilla känns idag, helt galet!! Det blir ett pass idag med, men först blir det gymnastik med kidsen och matlådefix.

Jag hoppas på mer träning nästa vecka, hoppas att all logistik fungerar. Ska ta tag i planeringen i eftermiddag. Har även fått ett sådant sug på morgonpromenad. Ja, jag vet att det är galet för många av er, att sakna att stiga upp galet tidigt för att gå ut och gå, men det ger sådan energi, efteråt.. Så det är inte omöjligt att det även planeras in i veckans schema.

Nä, nu är det dax att ta tag i dagen….

Ha en underbar söndag!

Kommentarer

kommentarer

lindacronvall

Posts Google+

Är en 38 årig tvåbarnsmamma som debuterade i Body fitness i Decebercupen 2014. Nu är jag sugen på att bli ännu bättre.... J