Nu äntligen händer det….

10 oktober, 2015
10 oktober, 2015

…min kropp har börjat svara på dieten!!! Bästa coachen har plockat fram ett koncept som passar mig och funkar!! Jag är sååå tacksam!! Tack!! Nu hoppas jag bara att tiden räcker till… Snart är det dags, ett par veckor till, men det känns liiite stressigt, har förra årets siffror i minnet och det enda jag kan jämföra med,… Så visst då har jag låååååångt kvar på den lilla tid som är kvar, men samtidigt vet jag att jag kanske inte behöver ner så lågt denna gång. Det får alltså avgöras den 20 november, dagen innan.. Haha!! Formen och känslan den dagen får avgöra hur det blir, MEN såklart kämpar och krigar jag på för att klara mitt mål. Tyvärr känner jag att jag har en förkylning i kroppen…blääää!!!! Har inte tid!!!! Vill inte!! Så massor med vitaminer och lite aktiv vila idag, så får vi se vad det ger i morgon! image image

Imorgon är det teamträff med bästa teamet! Ska bli gött med lite positiv energi av alla positiva och goa Mm:are.. ;-))

Men, nu ska det bli familjemys! Önskar er en underbar fortsatt helg!!!

 

 

Kommentarer

kommentarer

lindacronvall

Posts Google+

Är en 38 årig tvåbarnsmamma som debuterade i Body fitness i Decebercupen 2014. Nu är jag sugen på att bli ännu bättre.... J