Snart är det november…

13 september, 2015
13 september, 2015

…och jag börjar bli lite småstressad… Anmälan till tävlingen är inte öppen än, och i år gäller det att man är vaken och med precis när den öppnar. I år finns det bara 20 platser i varje gren, sägs det…så det gäller att vara först till kvarn så fort den öppnar… Så nu kollar jag varje dag, flera gånger om dagen….haha.. Och så blir jag stressad av att min kropp inte vill svara på dieten.. Men det kommer säkert att lösa sig, litar på coachen och hennes kunskap… Men ni vet… Småsaker som gör att man stressar upp sig… Nu börjar jag fundera på om min bikini kommer passa i år? Hur blir det med hår och smink…. Ska jag boka upp allt imageutan att veta om jag kommer med bland de 20 anmälda och kommer kroppen hjälpa mig hela vägen fram…. Gaaaaa!!! Det är mycket nu….

 

Men, annars är det bra! Jag tränar och jobbar på… Känner mig stark och motiverad, oftast… Hihihi!! Ibland kommer vardagstetrisen i otakt och det tar lite längre tid att få rätt bit på rätt plats… Men men…så är det bara och det blir ofta hur bra som helst. Har en underbar familj och underbara vänner som ställer upp. En stor kram till er alla!!!

Nu är det läxläsning för dottern, sen lite kompletterande handling till  matlådefixet, packning av alla väskor inför morgondagen. Därefter ska vi ha vår nya familjetradition ”söndagsbus”. Detta innebär att vi ser på en mysig familjefilm och äter lite popcorn..

Önskar er en underbar söndagskväll…

 

 

Kommentarer

kommentarer

lindacronvall

Posts Google+

Är en 38 årig tvåbarnsmamma som debuterade i Body fitness i Decebercupen 2014. Nu är jag sugen på att bli ännu bättre.... J