Liiiite nervöst…

21 september, 2015
21 september, 2015

….känns det inför morgondagen… Imorgon kl 8.00 öppnar anmälan till decembercupen. Så det gäller att vara med…tror att den hemsidan kommer krascha i morgonbitti..hahaha!! Men tänk om jag inte kommer med, tänk om, tänk om… Gaaaa!!! Blir galen! Kommer vara sååå nervös innan det blir bekräftat!

 

Idag började jag med mina morgonpromenader igen… Sååå jätteskönt att komma ut i friska luften på morgonen! Hoppas att det inte regnar för mycket i morgon så jag kan gå utomhus…annars så är det bara att välja en maskin från vår lilla maskinpark…hihihi.. Crosstrainern eller löpbandet…hmmmm, ja, hoppas på ute i alla fall..

Snart dags att gå och läggs sig om jag ska upp 4.45!

Trevlig kväll och go natt!

image

Kommentarer

kommentarer

lindacronvall

Posts Google+

Är en 38 årig tvåbarnsmamma som debuterade i Body fitness i Decebercupen 2014. Nu är jag sugen på att bli ännu bättre.... J