Beslutet taget…

31 oktober, 2015
31 oktober, 2015

image…. Jo, efter många turer och många dagars funderande så har jag/vi idag beslutat att hoppa av min tävlingssatsning… Min kropp vill inte riktigt vara med i detta lika mycket som jag vill. Jag har under 3 månaders tid gått på diet och det har i princip inte hänt något…eller jo, såklart har det hänt något, men för en tävlingssatsning har det inte hänt något…. Tre fyra kg ner och 4-5 cm runt midjan är det som hänt,..det räcker inte för min del. Jag skulle tävla detta året för att bli bättre än förra, för att få en bättre placering än förra året.. Men det kommer inte att ske, så jag väljer att hoppa nu..

Jag/vi, min coach och jag har funderingar krinimageg att jag har ätit för lite och gått på sparlåga sen förra tävlingen…så när det nu väl var dax att dieta så sa min kropp bara ”glöm detta, här släpper vi inte ett skit” hahaha!!! Så nu ska vi jobba på att starta motorn igen!

Det är väldigt skönt nu att ha tagit beslutet och nu när det är uttalat så att alla ni andra vet det med…det betyder inte att jag kommer att sluta med mina matlådor och min träning eller att jag kommer att börja äta kakor och godis på tvären.. Jag kommer att öka kolhydrat och kcal i lugn och ro. Jag älskar mitt inrutade matlådetetris liv, så det kommer jag att fortsätta med..

Så, så ni vet… Jag tänker på mig och min hälsa, vill inte stressa och pressa min kropp mer just nu. Jag är nöjd och glad över beslutet och kommer köra på som vanligt!! Det är inte omöjligt att nya mål kommer att sättas,…;-))))

Är inte helt överens med mig själv just nu om det blir någon morgoncardio, så räkna inte med någon väderrapporter..hihihih!!

 

Tack för allt stöd och all peppning!

 

 

Kommentarer

kommentarer

lindacronvall

Posts Google+

Är en 38 årig tvåbarnsmamma som debuterade i Body fitness i Decebercupen 2014. Nu är jag sugen på att bli ännu bättre.... J