6 september, 2015

Go morron!

Nu är det hög tid att börja blogga igen… Har varit ganska omotiverad med att skriva… Känns som en repris från i fjol… Men jag känner att nu är det dax, nu börjar det närma sig…gaaaaa!!!

imageDet mesta går bra, förutom att jag är lite förkyld…igen…. Så det blir vila för kroppen idag också… Men annars…. Jodå, ny coach, nytt kostschema och nytt träningsupplägg!!! Sååååå skoj! Har varit fast på en megaplatå nu i ett par veckor, coachen ändrar lite och jag ser så fram mot vad som kommer hända. Träningen är också rolig igen…nytt förnöjer!!! Nu väntar jag bara på att anmälan till decembercupen ska öppna så att jag kan anmäla mig. Läste att de hade lite annat system detta året.. Max antal platser i varje tävlingsklass så det är verkligen först till kvarn… I fjol stängde de ju anmälan tidigt pga av för många anmälda… Nu blir det till att sitta och kolla deras sida varje dag, antagligen flera gånger om dagen…hahaha, inte alls så stressande..hahaha Tänk om jag missar det..gaaaaa!!! Inte så skoj!!!Jaha, då var det söndag och kidsen ska gympa sig nu på förmiddagen! Sen får jag se och känns hur min kropp känns.. Blir eventuellt en promenix istället för gympass… Ja, jag vet… Bäst att vila med förkylning, men lite frisk luft skadar aldrig!

Önskar er en underbar söndag!

 

Kommentarer

kommentarer

lindacronvall

Posts Google+

Är en 38 årig tvåbarnsmamma som debuterade i Body fitness i Decebercupen 2014. Nu är jag sugen på att bli ännu bättre.... J