Teamträff…

9 maj, 2015
9 maj, 2015

Idag var jag och mannen på teamträff. Det var riktigt roligt att träffa så många likasinnade.. Hahaha!!! Vi var på Sats på Entré. Första gången jag är där och wow vilken häftig utsikt de har. Och såklart ett riktigt fint gym. Efter vi suttit och diskuterat en massa och poseringstränat, gick jag och mannen och körde ett pass. Nu så är motivationen något mer på rätt bana iimagegen… Det blir såklart så, som tur är, när man träffar på så många inspirerande atleter. Nu ser jag fram mot nästa teamträff…. Redan på torsdag ska vi till Löddeköpinge och Kraftverket på teamträff.

 

 

Innan vi körde till Entré, var vi inne i favvo affären…MMSport såklart. Mannen och jag hadepresentkort som behövde användas..hihi.. Så nu äntligen fick jag köpt mina Wrup byxor, jeans look!! Äntligen!! Har trånat såååå länge efter dessa, men har tyckt att de var alldeles för dyra… Men nu… Nu kunde jag köpa dem. Det blev även ett par Better Bodies träningstajts och ett par Better Bodies sweatpants… Nu är jag dressad ett tag framåt..hahaha!! Som sagt, efter shopping blev det teamträff och träning. Sen hämta upp kidsen hos mormor och morfar, för att sen köra och veckohandla. Inte det roligaste en lördageftermiddag, men det har inte blivit av i veckan, som såklart varit fullbokad.. Mycket på jobb nu, utvecklingssamtal och kvällsplaneringar, vilket gör att vardagstetrisen kommer ur fas… Men jag är snart på banan igen och kan jag nu samla ihop mig och min motivation så kan det säkert bli något…

I morgon är det full fart igen,… Gympa för kidsen, träning och matlådefix…precis som söndagarna brukar se ut..

 

 

Kommentarer

kommentarer

lindacronvall

Posts Google+

Är en 38 årig tvåbarnsmamma som debuterade i Body fitness i Decebercupen 2014. Nu är jag sugen på att bli ännu bättre.... J