På gång igen..

25 mars, 2015
25 mars, 2015

Jodå, så är jag på gång igen…på riktigt… Jo, sjukdomen är över och motivationen är åter på topp.. Har varit lite omotiverad ett tag…jag har tränat och så, visst har det varit skoj, men det därlilla extra har fattats… Jag körde ganska lätta vikter och tyckte liksom att det inte var så noga med att öka vikterna.., lite lagom blev det… Men så i helgen när jag och mannen fick tillimage ett pass tillsammans så var han på mig hela tiden…- du borde öka där…- du kan öka nu… Irriterad blev jag…, men det hjälpte… Dagen efter så körde vi ett ryggpass och jag öka och slet som bara den!! Och vilken skillnad det blir, den där extra lilla kicken…. Jag har fortfarande träningsvärk i ryggen. I måndags var det ben på schemat….Och vi körde på som bara den…wow vilken kick när benen skakar och det bränner i alla muskelfiber… Galet häftigt….och känslan gör sig påminnd än!!!

Idag fick jag träna med Liselotte.. Vi brukar köra tillsammans på måndagar, men det blev ändringar denna veckan, men fick till ett pass idag istället! Axlar och mage stod på schemat idag! Och vi körde på, ökade och slet! Tack vännen!!!

 

 

Nu har vi ätit våfflor, kidsen nattade, snart dax att äta lite till, sen återhämtningssömnen…

Kommentarer

kommentarer

lindacronvall

Posts Google+

Är en 38 årig tvåbarnsmamma som debuterade i Body fitness i Decebercupen 2014. Nu är jag sugen på att bli ännu bättre.... J