Fy för sjukdom..

17 mars, 2015
17 mars, 2015

Hade gjort ett väldigt långt inlägg för någrara dagar sedan men byte av telefon gjorde att det inte gick att posta det… Så nu tar jag tag i det igen och tänkte skriva ett par rader…

Ligger hemma i soffan och återhämtar mig efter en omgång sjukdom.. Fyyyyy hundan vad jag hatar att vara sjuk!!

Men innan detta, så genomförde jag och mannen ett sjukt bra pass! Triceps, axlar och bröstmusklerna fick kämpa hårt.. Och det känns, träningsvärk som heter duga…i en sliten kropp.. Inte helt skönt.. Hahaha!!

Nu ska kroppen få återhämta sig ordentligt innan det går att träna igen. Ingen ordentlig näring på två dygn sätter sina spår. Men det kan ju bara bli bättre nu.. Mannen och jag hade planerat att starta våra morgonpimageromenader denna veckan, som igår morse då, men det gick inte så bra… Får se om det blir promenad till helgen istället..

 

 

Kommentarer

kommentarer

lindacronvall

Posts Google+

Är en 38 årig tvåbarnsmamma som debuterade i Body fitness i Decebercupen 2014. Nu är jag sugen på att bli ännu bättre.... J