Han går all in för att psyka!

2 september, 2014
2 september, 2014

Helgen över och redan Tisdag!

Har ni haft en lika härlig helg som jag… Varit tillsammans med nära och kära, tagit igen lite time away…

Den här hösten har barnen (Leah & Cewin) bytt dåliga träningstider med varann, skulle man kunna säga… Fredagar tidig kväll. Självklart finns det inget som heter dåliga träningstider för Leah och Cewin dom älskar ju det dom håller på med, Leah tränar konståkning (team) och Cewin fotboll. Jag skulle aldrig säga nej till deras träning oas vilken tid på dygnet eller vilken dag, det är bara det att Svensson fredagen med fredagsmys och tacos blir ju så kort nu… Där av mitt lilla gnäll 😉

När Leah tränade i fredags var jag på plats och kollade, hon tränar synkroniserad konståkning, upp till tjugo stycken i ett lag och alla skall göra allt samtidigt och lika. Jag är uppe och tittar så ofta jag kan när det passar blir inte lika ofta som jag skulle vilja. Dom är riktigt duktiga och lär sig väldig fort Leahs lag heter Team Seastar. När vi ändå är inne på höst och vinter, hockeysäsongen började äntligen igår tyvärr missade den p.g.a. att jag varit krasslig hela helgen men så underbart att den är igång :)

Det har varit mycket saker som har hänt i helgen. MMsports firade 1års jubileum av Malmö butiken, feberfrossa satte stopp för mig tyvärr, stod bredvid sängen hemma klockan var strax efter 07 svettas skakar är fast besluten om att åka ner… Josefine säger till mig att du kan inte åka ner: Du är ju sjuk! Min reaktion på det blev som oftast att klart jag skall åka bestämmer inte du… några få minuter efter hennes välmening inser jag att hon hade såklart rätt och då avblåste jag allt och kröp ner i sängen igen.

image

Alltid maffigt när MMsports firar :)

image

Mycket folk var på plats

image

Avslutar med lite med biceps flexningar, Kim Kold, Olle och Robban.

 

I söndags hade min syster och några grannar ordnat en liten loppis hemma på undervåningen i Tahult. Slängde i mig lite Panodil innan vi åkte upp alla fyra (Jag, Leah, Josefine och Cewin) Josefine hade med sig en hög med träningskläder som hon inte använder längre behöver jag säga att det mesta var typ nytt?!?! Tjejer säger jag bara 😛 Leah och Josefine hängde på loppisen medan vi killar hängde framför tv:n och spelade Need for speed. Min underbara systerdotter Felie hon växer så att det knakar, en väldigt glad tjej som blir förbannade när hon inte får mat… hehe… ligger i släkten det där… Felie ger mig många minnen tillbaka då Leah var lika liten vilket i sin tur gör min alldeles varm och glad i hjärtat. Ni som är ute och helg åker eller bara vill komma ut en söndag så kommer dom att ha loppisen även nästa söndag, kommer mer info under veckan.

Igår kom en väldigt dyster rapport om Atleterna och tittarsiffrorna. Förra veckan hade vi över 1000000 tittare vilket var kanon! Nu i lördags hade vi strax över 500000 ingen kul siffra, vad skall vi göra för att vända detta nu för det finns bara en show på lördagarna mellan kl:20-21 och det är ATLETERNA punkt. Det första programmet var inte den show och spänning vi väntat oss, jag som ändå är en av dom tävlande tyckte tom att det var väldigt rörigt och osammanhängande. Till detta två skribenter från kvällstidningarna som kapade showen! Med all rätt höll inte första showen måttet, det gjorde andra med råge och bravur dessutom vet jag att för varje vecka som går kommer det bara bli bättre och bättre. Att göra en jämförelse mellan Atleterna, Superstars och Mästarnas mästare och säga att det är en dålig kopia och tråkigt bara för att man som tittare inte har någon relation till dom deltagande, är i mina öron/ögon skrattretande. Atleterna skall hyllas för att det är en riktig show som går ut på att tävla och prestera på max med ”vanliga Svenssons”! Vi är alla som deltar ordentligt tränande många av oss på den högsta nivån som går inom våra sporter som vi utövar. Det finns en uppsjö med dokusåpor där det inte krävs annat än lite hjärnceller och ett bra utseende för att vara med, sedan göra bort sig mest möjligt i rutan så kommer du långt! Vi atleter måste träna, nöta, analysera och träna ännu hårdare för att vinna. Bättre show och tävlings tv med ”vanliga Svenssons” som Atleterna finns inte och har aldrig gjort! Men det är upp till er tittare att se till att denna showen fortsätter i många år framöver.

Nu när ni vet vad jag tycker så kommer tänkte jag visa er trailern för avsnitt 3.

Trailer Atleterna avsnitt 3

image

Kajsa nämnde ju att klättring var en av dom grenar hon hade fått testa på, det var jag som var ansvarig för hennes liv :)

image

Kajsa klarade träningsväggen galant, trots super tajta jeans!

20140523-18

Wille vår alldeles egna brandman <3

20140518-19

Det är inte bara jag som flexar biceps i atleterna 😉

IMG_0504

Okej, jag spänner mig även lite backstage 😛

image

Eva-Marie och jag bästa teamet!

kommentarer, 1 466 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+