Reklamfilm, föredrag, brännboll och mycket mer…

28 juli, 2015
28 juli, 2015

När jag kom i land förra tisdagen från plattformen, ringde Tim mig och frågade om jag kunde hålla i ett föredrag under Goalieweek nere i Kungsbacka. Vi hade pratat om detta några veckor tidigare men då hade vi pratat om fel datum vilket gjorde att jag tackade nej för att jag inte skulle vara hemma det datumet. Hur som så blev det en smärre chock att kvällen innan få frågan igen… Jag har aldrig hållt i ett föredrag eller föreläsning så att vara förberedd och påläst är ganska viktigt va jag har förstått av andra som föreläser. 
Självklart tackade jag ändå JA eftersom jag är den jag är. 

Jag hade tre olika grupper med hockeymålvakter från shl, allsvenskan, norska och danska hockeyligan om kosttillskott som är bra, kan optimera och underlätta träningen när man tränar hårt på hög nivå. Även om jag nu var totalt oförberedd så gick det fantastiskt bra och alla var nöjda och tyckte mitt sätt att stå längst fram och babbla var intressant. 

Jag var mig själv och pratade utifrån mina egna erfarenheter som atlet, fotbollspelare och hockeyspelare, att tro på sig själv kommer man långt med. 

Den 12 september kommer det att hållas en hinderbana i Skatås BTR obstacle race 7km 40hinder och jag fick vara med och spela in några klipp för en kommande teaser

    
 
  
 I lördags hölls mmsports årliga brännbollsturnering och i år var vädergudarna nästan på vår sida, dvs inget regn förräns mitt i finalen som gick mellan team mmsports och svenska brännbollslandslaget där VI team mmsports vann igen för tredje året i rad

   
 Sist men inte minst mitt mördarpass idag: 

2.5km uppvärmning 6varv + 

15x 400m 1min vila tiderna per varv låg mellan 1:26-1:46min

1.6km nedvarvning 4varv tempot jag höll var 4min + (helt slut)

Detta är utan tvekan något av det absolut tuffaste jag någonsin har gjort! Riktigt nöjd!

Sviterna efter att ha spelat brännboll sitter i än plus att jag igår sprang 10.5km och styrka/rörlighet på kvällen. Skall jag nå mitt mål är det bara till att bita ihop, träna, nöta och bara älska det. 

  
Nu skall jag njuta av kvällen med familjen
Må gott och ta hand om er 

kommentarer, 576 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+