Kalipermätning under diet

26 september, 2014
26 september, 2014

Tiden går undan ibland!

Jag påbörjade min diet för 2-3 veckor sedan och har 8 veckor kvar tills jag äntligen skall upp på scenen igen och få tävla.
Jag längtar verkligen efter att få gå upp på scenen igen, en otroligt skön känsla som jag har i kroppen som gör allt mycket lättare. Inget skall stoppa mig från att nå mitt mål och vinna i år.

IMG_4845

Från min förra tävling då jag hamnade på en 2:a plats.

IMG_4985
Hur går dieten såhär långt då?!
Jodå den går riktigt bra, jag äter som bara den och alla mått går neråt utan att det känns jobbigt.
Det jag märker är att jag blir väldigt fåordig och fantasilös när det kommer till att t.ex. skriva ett inlägg om hur allt går.
Just nu sitter jag på Köpenhamns flygplats och väntar på anslutningsplan till Stavanger.
Därför kände jag att det passar att jag gör en uppdatering. Hemma vill jag bara vila och koppla av mellan träningarna.

Pratade med en god vän igår om att jag inte bloggar så mycket under diet. Hans svar var: Det är väl inget konstigt?! Nu lägger du den tid du använde på att blogga på dig själv och din träning. Det är väl mycket bättre?!

Det är precis så jag känner… Att nu är det fokus på min träning, tävling och mitt mål. Självklart vill jag ju dela med mig av hur det går till alla er som följer mig och vill veta. Det kommer bara ske mer sällan nu men ni kommer att få med er allt som händer.

IMG_6934

Så här såg mätningen ut igår :)

Atleterna:

Sedan sist har det hunnit gå två avsnitt, nu senast var det 50m bröstsim EM och jag kom två. Jag blev slagen av Deivid med lite mer än en sekund, surt värre 😉 Men efter ha sett Deivid simma kan jag stolt säga att jag hade bättre teknik än han… Spelar ju ingen roll när han vann över mig annat än oss två emellan och det är de vi skrattar åt nu i efterhand :) Vad finns det att säga om Victory och hennes bröstsim?!?
Inte mycket hon var överlägset snabbast av tjejerna dessutom simmade hon snabbare bröst än frisim, grymt!

Simon hittade sig själv och slog ut Emil och Nathalie efter segern på 60m.

Det mest känslosamma avslutet var ju helt klart när William slog ut Sunday och Ida i Kula.
Tyvärr har ni tittare inte fått mer er allt om hur nära vänner vi hunnit bli. För vid sidan om tävlings arenan är vi nästan alla BFF gör allt tillsammans och har hur kul som helst.

10688459_10152426788487981_3747654261492829904_o

Ida & Sunday :)

Kan vara svårt att förstå varför William grät efter att ha vunnit när det var allt som räknades?! Jo för att en nära vän fick lämna. Då kan det bli sådana känslor.
Sunday är en underbar person på alla sätt. Så hjälp gärna till med Sundays supermarket :)

10410839_10152283620031097_101595523551903458_n(1)

Huvudtävlingen avgjordes ju i 60m häck.
Det var mitt livs första häcklopp och efter tips från Sunneborn lyckades jag att springa 9:74 sek och slog tom Victory som är häcklöperska… Sjukt stolt! Jag och EM klarade oss precis över strecket och kunde andas ut.

Trevlig helg!

kommentarer, 776 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+