#motunder38

16 juli, 2015
16 juli, 2015

Hej på er:)

Nu är det dags att damma av min blogg igen!

2015 har såhär långt varit långt ifrån vad jag tänkt mig rent träningsmässigt och målmässigt… En knä operation i början av februari satte stopp för min satsning att tävla i OCR. Nu 5 månader senare har jag äntligen kört mitt första OCR lopp, det blev Superior OCR championship 18km. Tiden blev 1:55tim och det är jag nöjd med bommade endast 2 hinder, däremot inte att jag gick vissa bitar av banan!

Funderade en del kring detta och läste sedan på toughtest hemsida Vad kraven är för att få springa i deras elitklass, ett av dom är och göra milen på under 38min… Mina energiska och ibland impulsiva hjärnceller 😉 tyckte att: ja men det är ju en perfekt utmaning Tänkte vidare hur/vad jag skall göra för att nå detta målet.

Jag ringde en god vän till mig Oscar Ohlsson som driver O2TRI och Kostvetarna i Göteborg, när det kommer till konditionsträning och uthållighet finns det ingen annan jag litar på mer än han. Men Oscar känner också till mina svagheter vid sidan om träningen… Dvs mina matvanor, godis, godis och ännu mer godis och mat

Men efter ett långt samtal kände vi båda att detta är en ordentlig och kul utmaning för oss bägge.

 

Vad är läget just nu och vad är tanken?

Just nu är min bästa tid på milen 48:30min (2014)

Tanken är att jag skall göra under 48min 19sep i år när jag springer #fightcancerandrun och 2016 samma lopp springa på sub 40.

För att nå dessa mål måste jag ner i vikt såklart men inte genom att dieta utan bara vara smart och ta bort godiset ur mitt liv typ Jag har ganska stor hjälp fram tills juni nästa år utav Leah och Cewin då dom har godisstopp (dom får en häftig resa om dom klarar det) men det innebär att vi ändå inte har något godis hemma

Hur träningen ser ut nu är tre dagar med löpning och tre dagar med styrka och rörlighet.

 

hur många av er tror på att jag kommer att klara det?

 

Ha det bäst

 

//Knasen

 

kommentarer, 267 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+