Atleterna avsnitt 2

31 augusti, 2014
31 augusti, 2014

Vilken show det var igår!

Stort grattis till Ida & Sunday som tog hem huvudtävlingen och en heldag med ingen mindre än Christian Olsson.

Det går fortfarande fort som bara den och så är huvudtävlingen över, ni fick se några men inte alla tex min och EMs hoppning. Jag hoppade 5.14m och på det blev jag trea bland killarna EM hoppade 3.49m men hoppade 40-50cm från plankan. Jag har helt klart mer längd i mig men tyvärr fick jag inte alls till det igår det fick däremot EM om man mäter från hennes avtramp så hoppade hon runt sitt max 3.9-4m. Direkt efter att vi fick reda på att vi fick kvala så gick vi igenom längdhoppet vad vi gjorde bra och vad som gick snett.

Som ni såg blev jag ordentligt glad när dom avslöjade att kvaltävlingen skulle vara kulstötning, inte så konstigt kanske 😛 Däremot så var inte EM lika självsäker som jag men med lite tips och trix ökade hon sitt PB från träning med över en meter :)

Ni fick ju se lite ifrån när vi tränade inför kulstötningen, något som ni inte fick se var att när Kajsa hade lite genomgång så frågade hon mig och EM om vilket av paren i kvalet som vi såg som största hotet samt vilka vi ville skulle åka ut.  Såg mig om lite grann och svarade:  – Freddan och Hanna! Jag vet att det låter lite hårt men å andra sidan är det ju därför vi är där. Detta är en tävling. Hur bra kompisar man är eller hur mycket man tycker om varandra har ingen betydelse när det väl gäller. Jag och Freddan har inget agg mot varann utan vi ser varandra som inspiration och motivation att alltid göra lite bättre ifrån oss.

I kvalet nådde jag fina 14.34m och det är jag riktigt nöjd med såklart! Det var ju bättre än Freddan… haha… Jag har aldrig hört mig själv såhär kaxig eller självsäker innan men jag tycker att det är något som hör till om man vill vinna! Du kan inte gå runt och bara halv tro på dig själv utan måste tro på dig själv till 100%. Du skall ändå alltid vara ödmjuk.

Nästa vecka väntar 50m frisim och i potten en heldag med Mattias Sunneborn.

image

14.34m blev det…

20140518-37

Theo och Armine fick lämna oss… Theo som tog på sig att ha högst IQ, vad kommer hända nu när den kunskapen försvann ;)?

 

 

20140521-16

En vanlig dag i Atletbyn.

kommentarer, 815 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+