Var kommer Knasen ifrån och massor av bilder!

20 augusti, 2014
20 augusti, 2014

Nu är det mycket som närmar sig… På lördag premiär för Atleterna på SVT 1 och på Söndag kommer jag hem efter att ha jobbat 2v.

Jag la ut en bild för några dagar sedan med texten: EAT, SLEEP, TRAIN, REPEAT. När jag är här ute så är4 det precis så, fast WORK tillkommer 😉 Jobbar ju minst 12tim om dagen varje dag.

En vanlig dag här ute ser ut såhär:
Upp 05:30 går och tränar tills ca 06:10, frukost och slappa tills jobbet börjar kl:07, jobbar till kl:19. Där i mellan några kaffepauser och en lunch ca:12 som jag ALLTID sover på efter jag ätit såklart :). Middag kl:19 efter den lite vila och avslappning för att smälta maten innan jag går ner till gymet och kör runt kl:19:45, tränar ca 40-50min, går till rummet och tar mig en god dusch sedan väntar lite kvällsmat innan jag lägger mig vid ca kl:22:30.

Det är en viss sorts lyx när man är ute på jobb :) man har allting serverat… Det finns allt man behöver för att må riktigt bra :)

(det jag saknar är familjen som är hemma)

På Lördag är det som sagt premiär för ATLETERNA och vilket program det kommer att vara, riktigt häftigt och snygg och 24 sköna personer som ni kommer att få lära känna under resans gång.

Vem är då KNASEN?!

Ja jag heter ju egentligen Christian som många av er redan vet. Smeknamnet kommer ifrån serietidningen med samma namn men det var min kära far som en dag när jag var runt 10-12år kom in i omklädningsrummet efter en bara markträning i hockyn och sa: Ni kan ju kalla min son för KNASEN för han är precis lika lat…

Det skall sägas att när jag var ung tyckte jag all tr¨ning som inte var på is, med boll mm var självplågerie!

Knappast något som man kan tro när man ser hur mitt liv ser ut idag :)

Det har bara följt med mig alla år och nu är det faktiskt så att jag inte vet om jag skall presentera mig som Christian eller Knasen :) Funderar på att lägga till KNASEN som mellan namn så att bägge blir rätt, haha…

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från livet offshore!

S92-inflight_196669m

Vi flyger alltid med helikopter till och från plattformen.

image

Jag skrev ju om stormar och vågor förra inlägget men detta är något som är ovanligare.. Helt stilla på havet och 28grader 😀

Bilden är ifrån Ekofisk Lima i Juli i år.

image

Världens största flytande kran! Lyftkapacitet på 14200ton.

image

image

Självklart måste jag visa bilder på hur lördagsmyset ser ut också 😀

Godis, choklad, chips, nötter och dricka all you can eat 😀

 

 

Snart är det också tid att ta tag i min diet inför December cupen nere i Lund 22/11

Men det tar vi i ett annat inlägg…

 

 

Ta hand om er :)

 

 

kram

kommentarer, 1 235 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+