Kostvetarna, diet, dop och mängder av bilder!

9 september, 2014
9 september, 2014

Tjena

Nu har turen även kommit till mig! 10 veckor kvar tills jag skall stå på scenen igen, 22/11 på December cupen nere i Lund (Scandic Star) där blir det Athletic Fitness och veckan efter Men´s Physique på Luciapokalen (Svenska mässan) här hemma i Göteborg. Jag har inte stått på scenen sedan December cupen 2012 då blev det en fin andra plats. Nu skall jag se till att ta första platsen!

I helgen avgjordes SM i Athletic Fitness uppe i Karlstad, tyvärr kunde jag inte vara på plats och titta på tävlingarna. Utan jag hade äran att få vara på dubbla dop istället, först ut var Josefines brorson Sam, allt som ingår i kyrkan plus två härliga små killar som tyckte det var roligare att springa runt och lätta på stämningen. Innan paketen skulle öppnas hade Helena (mamma till Sam) baka kakor i alla dess former men hennes chokladkladdkaketårta med maltesers på toppen var bara så gudomligt god och sött, jag åt 1 1/2 bit sedan var det tvär stopp :( helt klart en smart tårta för att det skall räcka till många när kakmonster som jag kommer… haha… Hungern kom snabbt tillbaka och ett stopp på Ikea för att fylla på med lite korv med bröd innan vi gasa vidare mot nästa dop. Vi var på plats i Landvetter i god tid och hann njuta av det fina vädret vid Landvetter sjön och få lite färg… not… Leah och Cewin fick doppa fötterna och svalka sig lite innan det var dags för Felie att bli döpt. Felie är min systerdotter hon är en kopia av sin mamma (min syster) när hon var lika liten. Vad skall jag säga om denna stund i kyrkan då?!?! Det är väl ingen chock att det var samma psalmer mm däremot var prästen rätt skön, han läste någon bön eller vad det kallas sedan förklarade han om det ena och andra om tro hit och dit innan han kom på rätt spår igen, Jag tyckte det var lite små kul och annorlunda. Dopceremonin avslutades med att Felie fick ett hjärta som skulle hängas på livets träd tror jag prästen kallade det. Jag såg direkt en gren högst upp som jag hade hängt hjärtat om det hade varit mitt val så när jag sedan ser att Johan (pappa till Felie) tänkt samma så knöt jag näven och sa YES :) Ännu mera kakor och godsaker väntade ju såklart efteråt jag sparade inte på krafterna utan åt mig mätt såklart 😛

IMG_8123

Sams dop och alla sjunger glatt med?!?!

image

Den gudomliga Chokladkladdtårtan

image

Kakfatet

image

1 1/2 bit senare 😉

IMG_8254

Felies dop till höger ser ni livets träd, kan ni gissa vilken gren jag skrev om?!

IMG_8283

Lite skeptisk över hur prästen ser ut…?!?! :)

Nog om helgen och tillbaka till det som detta inlägg skulle handla om..

Det är alltså tid att börja med dieten inför kommande tävlingar och som vanligt när jag får mitt upplägg ser det ut som hur mycket som helst som skall inhandlas och det verkar krångligt mm, men när jag väl står där i affären och handlar är det inte så mycket som behöver inhandlas, ställer mig vid spisen och inser att det inte är så krångligt som jag först tyckt. Om det har med att jag gjort ett par dieter innan och vissa moment går på automatik vet jag inte men det är enkelt när jag väl sätter igång. Att hacka alla grönsaker till salladen är nog det som tar mest tid det går åt mycket sallad under en diet.

Hur ser det då ut från start? Form? Styrka?

Jag väger nu ca 102-104kg det ser bättre ut nu än vad det gjort tidigare innan diet. Styrkan är också bättre än tidigare så utgångsläget är bättre än vad det någonsin varit.

Jag har satt som mål att vinna i år och jag vet att jag har goda möjligheter till att göra det, så länge jag följer min plan så skall det gå vägen.

Jag är långt ifrån ensam på denna resa.

Tim han är min mentor och tävlings coach han har varit med från starten 2011 och vi kommer riktigt bra överens, han vet hur han skall få ut det bästa av mig i alla lägen.

Per min Osteopat som ser till att min kropp alltid är i rätt läge och kan pressa den hårdare. I 6år har han hjälp mig längs vägen för att nå mina mål.

Självklart min sambo Josefine som stöttar och står ut med mig under dessa tider hon gör livet enklare.

Sedan har jag startat ett nytt samarbete med Johan och Oscar på Kostveterna. Det är dom som står för mitt kostschema och allt vad de hör till. Kan verkligen rekommendera kostvetarna om du har planer på eller funderingar kring din kost.

image

Såhär ser ett av alla mina mål ut på pappret

image

Frukosten

image

Mellanmål

image

Lunch

image

Kvällsmål

Glömde nämna en sak tidigare… Efter alla dop och godsaker åkte vi till Sisjön för att ta oss ett dopp i den underbara sensommar värmen som var.

IMG_8346

Ungarna hann såklart i först :)

IMG_8355

Det var riktigt skönt i vattnet!

IMG_8358

Fullrulle

IMG_8330

Leah och Cewin dök i.IMG_8376

Playboy mansion nästa 😛

IMG_8401

Min underbart vackra Josefine <3

kommentarer, 835 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+