Body Science Jordnötssmör

2 september, 2013
2 september, 2013

Bättre sent än aldrig….HEJ! :)

Nu är jag ute på Statfjord A igen, det är gött att vara tillbaka här. Alla vi som jobbar här trivs med varann och skämtar, tjhooar och har kul hela turen. I Torsdags när jag kom hit igen fick jag lästa en artikel som en kollega har skrivt i en offshore tidning. Ni kan läsa hela artikeln nedan.


Riktigt kul att få Feedback på att man är delaktig i att andra mår bra och trivs :)

Inför denna resa på jobb igen hade jag många tankar på att träna si och så mycket. Självklart kör jag på enligt den planen som jag har dvs 6 pass plus en vila. Men det som jag har funderat på är hur viktig träningen är och vad kommer först mm…

Detta år har hittills varit väldigt turbulent på många sätt och vis, det som har blivit lidande är självklart träningen. Jag har alltid tänkt tränar jag så mår jag bra. som regel fungerar det så också. Men jag har lärt mig att mår jag bra mentalt privat så tränar jag mer med bättre kvalité och mer fokus. Jag vill inte ha en massa annat att tänka på som kan störa eller ta onödig kraft och energi ifrån mig.

Här var en liten rolig grej vi sysslade med här ute häromdagen… :)
Jag läser och följer mina förebilder som tränar och kör många gånger mer än mig. Då känner jag viljan på att köra oftare.. men det kommer…

Träna och tävla är väldigt viktigt för mig, jag har stora mål som jag skall nå och vägen dit nås vid mental stillhet för mig.

Här är iallafall mina produkter (allt utan jordnötssmöret som är Josefines, råkade få med det i väskan) så att jag orkar träna efter 12 timmars jobb. Alla produkter hittar ni här

Nog om det nu till något riktigt roligt i alla fall för mig 😉

Denna friperioden som jag hade nu har varit den absolut bästa, har fått vara med Leah på hennes första konståkningsläger. Vad kul det är att se hur mycket dom lär sig bara på en veckas träning.
Sedan har jag och Josefine varit på Cypern en vecka och solat, badat, ätit och bara njutit av att vara med varandra. Precis så underbart som det skall vara…<3

 

//Knasen

kommentarer, 505 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+