OS

26 februari, 2014
26 februari, 2014

Som den sportfåne jag är så är det ett stort tomrum efter att OS nu tagit slut. Sverige tog imponerande 15 medaljer, 2 guld, 7 silver och 6 brons. Mitt skönaste minne från OS är hur sverige krossade grannlandet Norge i skidspåren 😉 Följde ju såklart hockeyn till punkt och pricka och nu när final förlusten lagt sig så kan jag inte annat än inponeras över hur Kanada faktiskt körde över både USA i semin och Sverige i finalen. Helt klart det bästa hockeylandslaget i världen! Nog om OS.
I lördags var det team träff på NW i Partille och vilken träff det blev :) Vi var över 50st som fick höra Pepz föreläsa om kost, träning, tävling och diet mm. En väldigt bra och intressant föreläsning från början till slut tycker jag. En liten hint var att vi kan ta hjälp av varandra i teamet för det finns så mycket kunskap och erfarenhet mellan oss. Vi delade in oss i grupper. Jag hamnade ju såklart i AF-gruppen då det är det jag tävlar i. Vi räknade ihop hur många tävlingar vi gjort sammanlagt i gruppen och kom fram till att det var 50 st. Rätt mycket erfarenhet och kunskap som vi kan ge varann :)

bild-1

bild-2

bild-3

bild-4

Träningen då?!?!

Ja den har varit prioriterad till hockeyn eftersom den är på sena kvällen och inte har krockat med OS, men har självklart inte missa all gymträning utan bara lite 😉 Annars är det inte så stor skillnad på vad jag gör mot innan utan det är styrkelyft 3ggr/v som är prio ett sedan är det axlar och mage.

bild-1

bild-2

bild-3

bild-4

Måste också berätta om mina två första matcher i hockeyn på 16år. Det blev 1 mål 0 ass och runt 20 tacklingar :D, ni kan ju gissa vad jag prioriterar när jag är inne på isen?!?! hehe…

bild-1

bild-2

MMSPORTS 4 life :)

Hemsida

kommentarer, 300 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+