Häng på en solig dag i Slottskogen

6 juli, 2013
6 juli, 2013

God morgon!

Då har min första Fredag genomförts och bara en fredag kvar :) Körde igenom mitt träningspass igår. Körde med en kille som heter John. Han körde bröst/biceps och jag själv gav mina axlar en omgång. Det tar lite tid att vänja sig vid att träna här på ”flotten” Den flyter ju så det guppar ju lite beroende på vågorna. Passet gick bra och vågen står på 105 kg.

Testar kameran, CHECK!

Min ”loge”

 

105 kilo tung

När jag kommer hem härifrån så är det inte jättelångt kvar till MMSPORTS årliga brännboll. Den går av stapeln i Slottskogen den 27 Juli. Jag håller som bäst med att få i hop MM-laget och det ser bra ut. Dock skulle vi tränat i Torsdags men med dålig framförhållning samt jag tillslut var tvungen att åka å jobba så ställdes träningen in. Men lugn vi hinner. Detta året skall vi dra hem detta :) Detta tycker jag är årets utan tvekan roligaste event. Brännboll, REP-POWER , (fint väder) och avslut med lite party på kvällen. Vill ni läsa mer om hur ni anmäler er till REP-POWER så kan ni göra det här.

Angående brännbollen, känner du att du har ett lag eller om du bara vill vara med och köra, kolla denna sidan.

För ett tag sedan gjorde tidningen Ställningsaktuellt ett reportage med mig angående GLADIATORERNA samt lite gott och blandat.

I nästa inlägg tänkte jag skriva lite om kompressionskläder från 2XU.

//Knasen

kommentarer, 430 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+