MMSPORTS brännboll

4 juli, 2013
4 juli, 2013

Då var jag på plats på plattformen igen, denna gången hamnade jag pga lite vel på Kvitebjorn. Kul att vara på en annan plattform dock har jag varit på denna nån gång 2009. Här har vi det lite bättre med egen glassbox och dricka MEN också ett mycket större gym och spinningsal. Så ni förstår att den är lite större.

 

Det var inte meningen att jag skulle ut idag utan det kom som hastigast så mitt benpass som jag hade planerat in fick bli lite hastigt nu på kvällen. Dock var/är jag riktigt trött så det blev 45 minuter intensivt. All träning är bättre än ingen träning.
Jag var inne på MMSPORTS butiken på Husargatan i Tisdags och fyllde på lite. Jag köpte med mig burkar så att jag kunde ta med mig. Dom måste ju vara oöppnade så en Testobooster, en Ursobol och en T3 fick följa med mig i dom tre väskorna ja hade med mig vid resan igår.. Jag la ut en bild på Instagram där jag skrev att nu är det dags att börja bygga. Jag har ju mina mål att sträva efter och då är det viktigt att jag kör igång nu.. Ingen mer vila!! :))

Klicka på länkarna för att läsa mer om produkterna. Alla tre är tillskott för att prestera bättre och bli starkare.

Nu är det också hög tid att planera in den årliga Brännbollen i Slottskogen. Utan tvekan roligaste eventet på hela året. Det kommer att vara deltävling i Rep Power.

Så anmäl er NU!!

Nu skall jag sova. Har 13 mycket långa dagar framför mig innan jag tar några veckor ledigt igen. Natti natt!

//Knasen

 

kommentarer, 438 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+