Utomhusträning på Vallhalla idrottsplats

27 juni, 2013
27 juni, 2013

Har ni läst Josefines blogg så kanske ni har sett att vi har tränat med barnen samtidigt som jag har tränat henne. Första gången var i Måndags och i Tisdags kom båda upp och hade träningsvärk. Idag var det dags igen och vilken träningsdag det blev. Jag själv har varit lite krasslig, kan bero på att jag var tvungen att dra en tand i Tisdags men idag var jag också med å körde. I med att Josefine jobbar på dagen så var det jag och barnen som i morse efter sommarlovsmorgon stack i väg till Valhalla IP där vi håller till. Upplägget blev enkelt och lagom för barnen.

5x 400 meter, 4x armhävningar, upphopp, magträning och knäböj (10-15 reps på varje)

 

 

 

Det är grymt kul och se hur dom kämpar och tar i och vilken glädje dom visar.

Leah råkade vid ett tillfälle hoppa rätt på sidan av däcken och studsade rätt bak och hamna på svanskotan, det såg inte roligt ut och tårarna spruta.. Jag körde själv samma upplägg men låg på 20-30reps men tog det lite lungt.

Vid 19 så blev Josefine också sugen på att gå ut och köra så både jag och barnen hakade på. Hon fick köra samma upplägg som i morse och vi andra körde lite löpintervaller. Jag var sugen på lite raw power så jag körde lite däckvält och chins, vilket är förbannat jobbigt men riktigt roligt. Josefine la ut den på sin instagram så om ni vill kolla så ligger den där. Jag avslutade mitt pass med 60 meter på tid och ner ser ju själva resultatet, vet inte om jag är jättenöjd men kan bara förbättras.

 

 

 

 

 

 

Glöm inte att MMSPORTS har massa fina öppningserbjudande i nya butiken i Malmö nu på Lördag. Vi kommer att vara där och mingla med alla fantastiska athleter och kändisar :)

Nu är jag helt färdig och skall lägga mig och jäsa i soffan tills det är tid att krama kudden :)

//Knasen

 

kommentarer, 301 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+