Vopak

13 juni, 2013
13 juni, 2013

3 veckor har gått och jag är fortfarande inte på humör för att blogga eller vara aktiv i sociala medier dock tycker jag att det är okej att bli avtrubbad och inte alltid vilja synas och höras, kan rentav vara sunt att bara vara och göra saker som är privata och inte för hela världen.

Fast och andra sidan när jag väl är på humör då vill jag ju att hela världen skall veta vad jag gör 😛 så lite dubbelmoral där.

När jag skriver detta sitter jag i en barack inne på Vopak och har lunch. Skönt att få torka upp lite efter 5 timmar i regnet, regnkläder i all ära dom skyddar en mot väta utifrån men inte inifrån :)

Börjar väl komma på banan igen och hitta glöden och kriga mot mina framtida mål, att jag varit ur balans är faktiskt yttre påverkan som jag inte klarat av att stänga ute utan sugit in och blivit låg helt enkelt.

Men nu väljer jag att släppa det och ta mig upp och kriga igen :) ALLINTOWIN!!

Nästa gång jag tävlar så ser ni en större kille med mer muskelmassa! :)

kommentarer, 528 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+