Pump, pump och pump

3 maj, 2013
3 maj, 2013

Jag trodde jag skulle ha massa tid här ute till att skriva scheman, blogga och plugga som jag nu måste göra eftersom jag måste ta norskt fagbrev men det har inte riktigt blivit så.
Jag har tidigare nämnt att vi slutar 19 och att jag tränar vi ca 20 varje dag. Igår satt jag halv elva på kvällen och skrev detta och då känns det sent att plugga. Jag vill ju inte heller hoppa träningen nu när jag fått fart på den ordentligt.

Vädret var lite konstigt här ute under gårdagen. Först snöade det sen var det sol, regn och blåst. Men inget som tynger mig vi har ju en del raster om det skulle vara för dåligt väder;)

PÅ gymmet igår körde vi armar och avslutade med biceps. Hade den sjukaste pumpen jag någonsin har haft efter ett biceps pass. Tackar Bicepsmannen för övningen och JACKED-super charge för den pumpen :)

BICEPS:

Stångcurl 10 set
Sittande hamercurl 4 set
Pronerat grepp i cable 10set

Därefter var jag och Tommy helt slut, men vi orkade posera lite som ni kan se nedan.

Tommy poserar


Pose


Lite mera…


Från sidan


Andra sidan


Kändes riktigt bra

Ha nu en bra dag! Mer om mig hittar ni här

kommentarer, 494 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+