MMSPORTSBUTIKEN äntligen i MALMÖ!!

1 juli, 2013
1 juli, 2013

Måndag och en väldigt händelserik helg har passerat.
Skall pröva att berätta baklänges från idag till fredag bara för att göra det lite annorlunda.

För ett par veckor sedan var en lastbil lite större än vad föraren av den trodde, vilket gjorde att den repade våran bil som om man öppnat en konsevburk. Idag lämnade jag in den för reparation och fick en helt ny Fiesta som lånebil endast 41km hade den gått, återstår att se om den är lika ny när vi kört den i 2v 😉
Körde med en klient tidigt i morse vid vallahlla idrottsplats efteråt var det tandläkaren som gällde för att se så det läker rätt efter visdomstanden jag drog ut förra veckan (så nu är jag slut på visdom ;))

Gårdagen ängnades åt att lämna barnen till mamma (Leah) och pappa (Cewin) innan dom försvann hann det bli lite shopping och tv-spel med dom. På kvällen gjordes det ett kärt återbesök på gymet mer om det i slutet av inlägget.

Lördagen med stort L, i två veckor har jag legat i sängen med Leah och Cewin och tittat på sommarlovsmorgon. Jag läste lite snabbt att det spelades in LIVE varje dag på Scaniabadet i Malmö. Perfekt tänkte jag då åker vi dit på lördag innan invigningen av MM SPORTS nya butik i Malmö. Vi (jag) laddade och planerade hur vi skulle göra för att hinna med bägge, resultatet blev upp kl:04 och fixa matsäck och allt annat som skulle med väckte barnen kl:04:30 dom upp fulla av förväntan stora leenden trots att det var mitt i natten. Resan ner gick super vi körde MM SPORTS JEEPEN ett stopp för att lätta på blåsan sedan var vi framme vid Scaniabadet ca kl:08:20, gick fram till sommarlovs bussen men det var ingen där?!?!?! Då läste jag lite nogranare på hemsidan och där stog det varje vardag mellan 09-10, gissa om Leah och Cewin blev besvikna?!?!

Trots tom inspelningsplats var det inga sura miner :)

Inte mycket att göra åt, pappa var bara lite för snabb och glömde läsa det viktigaste :/
Men läpparna hängde inte speciellt länge för när vi var i butiken och hjälpte till med det sista innan öppning kl:11 trillar gladiatorn Phoenix i och Leah och Cewin tappar hakan och blir överlyckliga det är nämligen deras favorit gladiator dom hade så kul med honom för han lekte och busade med dom, tror dom var lyckligare än på julafton?!?!Själva invigningen var hur grym som helst!! Mycket folk, tävling i bänkpress och mycket skratt.
Vinnaren i bänkpress tävlingen orkade inte mer än 225kg!!!!! Hur coolt som helst att se någon göra det live.Nu till lite mer alldagliga saker så som min träning…

I söndags när vi blev barnfria åkte vi (jag åkte för jag åker nu mer eldriven sparkcykel) till SATS kungsgatan och pumpa axlar, axlar är en av mina svagaste muskelgrupper rent symetriskt så det ligger extra fokus på dom.

Millitärpress 6set
Utsida med hantlar 4set
Axelpress i maskin 6set
Baksida i cable 5set
Shrugs i smith 4set
Sittande shrugs med hantlar 4set

Eftersom Josefine joggade till gymet fick och skjuts av mig hem, kan låva att det ser väldigt kul ut med oss två på min lilla spark :) Den orkade precis hem innan den blev strömlös.
Idag föll lotten på bicpes inga konstigheter bara mata på.

Stångcurl 6set
Sittande hantelcurl 5set
Liggande i cable 5set
Biceps i maskin 4set
Rep i cable 3set
Bonus lite mage

Har hunnit med att käka ryggbiff, färsk potatis med bea och sallad. Nu blir det bara till att njuta i soffan innan jag skall krama kudden. Har fler bilder från dagens pass men detta får bli bra för nu.
Gó kväll

//Knasen HEMSIDA

kommentarer, 745 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+