Favorit i repris… gott, nyttigt och härligt

30 april, 2012
30 april, 2012

Men jag börjar med sviterna efter helgen, och dom underbara fysiska saker jag utsatte min kropp för det var en aningens matt kropp som jag skulle väcka upp när jag i morse hörde klockan ringa kl:05:02!! Snozzade som vanligt alla mina tre larm(05:02, 05:04 och 05:11) alla med olika signaler. Det är som ett 3 vånings disco i sovrummet innan jag vaknar till. Jag börjar med att göra en situps för att komma upp i sittande position, direkt storma ut i köket för att sätta på kaffet. Kaffet tar ju ca 7min på sig för att bli klart under den tiden idag så hade jag hunnit gå och lägga mig i sängen igen och satt på larmen på nytt för att vakna igen när  kaffet var klart.

Favoriten i repris börjar här under i grönt 😀


Body Science hydrolysat sweet lemon kaka


1dl Vetemjöl
100g smält smör
½dl Mini mjölk
1msk Flytande sötningsmedel
1 Ägg
3 Äggvitor
3dl Diet fuel (valfri) jag körde hälften choklad/banan & hälften vanilj
1dl Hydrolysat sweet lemon
2tsk Bakpulver
2tsk Vaniljsocker

För smörjning av form:

1msk Bregott
2skivor Wasa sport

Sätt ugnen på 175-200 grader

Blanda ihop allt flytande i en skål, tillsätt sedan torr varorna och vispa tills de blir en slät smet kan hända man får tillsätta lite vatten om den blir för degig…

häll i formen grädda långt ner i ugnen nånstans mellan 45-60min kör med sticka för att se när den inte är så jätte kladdig i mitten

ENJOY


Body science heavy diet cake


2 Ägg

6 Äggvitor
20ml Flytande sötningsmedel
70g Smält smör
0.75dl Mini mjölk
1.5dl Hydrolysat sweet lemon
1dl Diet fuel banan/choklad
3dl Diet fuel Vanilj
3tsk Bakpulver
3tsk Vaniljsocker
3.5dl Vatten

Till smörjning av form


2msk Bregott
3skivor Wasa sport

Sätt ugnen på 200grader

Blanda alla flytande ingredienser utom vatten i en skål, tillsätt torrvaror försiktigt medans ni vispar, häll i lite vatten efter behov tills ni har i allt och fått en jämn smet… häll i form och grädda långt ner i ugnen ca 60min.. använd sticka för att kolla hur kladdig den är i mitten

ENJOY

Jag hoppas att de skall smaka och vara lika gott för er som dom gjorde för mig

kommentarer, 313 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+