Då var det gjort!

29 april, 2012
29 april, 2012

Denna helgen började i Fredags med en lång bilresa till Stockholm.Vi var alla laddade för resan, speciellt barnen som skulle få bada och bo på hotell 🙂 Jag hade dock hoppas på att slippa köra men så blev det inte… Nu i efterhand när stelheten från helgens upptåg börjar krypa på så är det skönare att slippa köra hem 😀

Barnen satt där bak och underhöll sig själv med fotbolls- och pokémonkort, ”bara” 20 gånger kom den vanligaste frågan som ALLA barn någon gång i sitt liv sittandes i en bil frågat, När är vi framme eller hur långt är det kvar: Jag är ändå nöjd med hur dom var under den långa bilfärden.

Det blev ett oplanerat stopp i Linköping och ett besök på boxningsgalan RUMBLE OF THE BEST i Cloetta center som MMsports var huvudsponsor till. Mest för att säg hej till alla vänner och profiler i MMsports monter. Men vi hann också med att se två matcher innan barnen fick nog och ville fortsätta vidare till hotellet.

På lördagen gick jag upp tidigt för att bege mig emot Stockholms City och uttagningstesterna för hösten säsong av Gladiatorerna. Det var en underbar dag med mycket glädje och härliga personer som peppa varann igenom alla prov vi utsattes för. Ett exempel på hur kul alla hade ihop var under lunchen där 20 stycken av oss började spela fotboll.

Hur det gick vet jag inte… vet bara att jag fortfarande har chansen kvar för att komma med eftersom jag fick göra alla tester. Vilka tester eller vad vi gjorde låter jag vara osagt men jag är nöjd med vad jag presterade!

När jag äntligen var klar efter ca 12 timmar körde jag direkt hem till hotellet, där Josefine,  Cewin och Leah väntade i poolen, så det var bara till att hoppa i och bada med vattenvildarna 🙂 En tävling mellan de små i kanonkula slutade oavgjort, enhällig domare var jag EM 2:a i Kanonkula 😉 Efteråt väntade middag som skulle innebära mitt första fasta mål sedan frukosten kl:07 denna dag.

Så nu håller vi tummarna för att jag är en av dom som passar för att vara med 😀 Nästa gång jag skriver sitter jag förhoppningsvis hemma i Göteborg, borta bra med hemma är väldigt mycket bättre….!!

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+